Ambities

Effectief

Wij streven ernaar om een gebouw zo effectief mogelijk te isoleren. Met andere woorden: in de winter moet het gebouw warmte vasthouden, in de zomer moet de warmte buiten blijven. DaServicio isoleert wanden en vloeren zodat het klimaat binnenshuis zo weinig mogelijk temperatuurschommelingen kent. Met onze werkwijze beperken we de kans op bouwschade en vochtproblemen.

Betaalbaar

Isoleren en betaalbaarheid hebben veel met elkaar te maken. Wanneer uw huis gedegen geïsoleerd is, zullen stookkosten in de winter gegarandeerd lager uitvallen. U heeft minder apparaten nodig, zoals een zware cv-installatie en een airco. De waarde van het gebouw zal vrijwel zeker stijgen doordat het gebouw goed geïsoleerd is, duurzamer is en minder vochtschade lijdt. Verder zijn er tal van belastingvoordelen, premies en subsidies te verkrijgen voor (ecologisch) isoleren.

Gebruiksvriendelijk

Het is mogelijk grote delen van het isolatieproces zelf uit te voeren. Het zetten van plaatbedekking, het afdichten van isolatieruimtes en het afwerken van de isolatieconstructies kunt u zelf doen. Alleen het inspuiten van cellulosevlokken moet door een vakman gedaan worden.

Wij voorzien u graag van advies. Ook kunnen wij materiaal leveren en u adviseren over het gebruik van isolatieproducten.

Milieuvriendelijk

DaServicio werkt met producten die vanaf de productie gecontroleerd worden op milieuvriendelijkheid. Vervolgens stellen wij onszelf ten doel die producten op ecologische wijze aan te brengen en af te werken. Tot slot het eindresultaat: is het leefmilieu binnenshuis prettig, gezond en veilig? Ecologische kwaliteit van onze werkwijze:

Goed isoleren is belangrijk voor de gezondheid. Een huis dat niet geïsoleerd is geeft tocht en een overvloed aan warmte en kou. Een huis dat slecht geïsoleerd is, geeft problemen met vocht en (dientengevolge) schimmel en kan zorgen voor ademhalingsproblemen en andere klachten. Ook kan het gebruik van klassieke materialen allerlei gezondheidsproblemen veroorzaken. Van veel verfsoorten en plaatbedekking zijn de gevolgen voor uw gezondheid nog niet voldoende onderzocht. De materialen die wij gebruiken zijn beter voor de gezondheid dan klassieke materialen. Ook zorgen we ervoor dat waterdamp kan verdampen, zonder dat dat ten koste gaat van de isolatiewaarde. Bovendien gebruiken we materialen die vanaf het begin van de productie gecontroleerd worden op milieuvriendelijkheid. Voor het overige is bewezen dat sommige milieuvriendelijke materialen warmte beter absorberen. De cellulosevlokken die wij gebruiken zijn bewezen brandwerend en bieden bescherming tegen schimmels en insecten. Een goed geïsoleerde woning komt uw gezondheid en uw nachtrust ten goede.